Після свят – на заробітки. У Тернополі біля банків довжелезні черги (Фото)

Від ранку в Тернополі біля банків «ІдеяБанк» і «КредоБанк» черги. Люди чекають, аби оплатити за виготовлення візи.

Близько двохсот людей чекають на «Дружбі». Пані Зор’яна приїхала з Гусятинського району зранку, у черзі – годину, зараз вона посередині. Жінка хоче виготовляти візу і їхати на заробітки в Чехію.

 – Свята минули, гроші витратили, потрібно заробляти знову. Їжджу за кордон уже третій рік, небагато й немало, – каже Зоряна.

До Польщі на сезонну роботу зібралися дві подруги Надя і Оля з Шумського району. Кажуть їдуть ненадовго, збиратимуть полуницю.

У центрі міста біля банку «ІдеяБанк» також не менше черга. Люди готові чекати декілька годин, бо розуміють, охочих їхати на заробітки чимало.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині терористку «ЛНР» засудили до 8 років позбавлення волі

Наступна стаття

У центрі Тернополя пограбували чоловіка (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.