У Тернополі чоловік викрав парфуми, вартістю 16 тисяч гривень (Відео)

Працівники Тернопільського відділу поліції розшукують невідомого чоловіка, якого підозрюють викраденні ящика з фірмовими парфумами. Подія трапилася 26 квітня, близько 13:40 на вулиці Кн.Острозького. Зловмисник привласнив майно, яке знаходилося без нагляду поблизу магазину «Богема». Своїми протиправними діями він завдав збитків на 16 000 гривень.

Камера відеоспостереження зафіксувала підозрюваного.

Правоохоронці звертаються до краян: якщо ви впізнали дану особу або знаєте його місцеперебування, телефонуйте за номерами у Тернополі 27-11-70, 068-058-89-69 або на лінію “102”.

Попередня стаття

Нечистоти з котловану на Миру вимили яри й замулили Серет (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі під стіною будівлі застрягла собака (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.