У Тернополі під стіною будівлі застрягла собака (Фото)

Тварину, яка не могла вибратися із під стіни  будівлі на території дитячого садочка помітив двірник сьогодні з ранку. Собака намагалась вилізти проте застрягла. Чоловік викликав рятувальників.

– 2 квітня о 07:25 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про те, що у Тернополі на території дитячого садка під стіною будівлі застряг собака. Бійці ДСНС за лічені хвилини прибули на місце події. За допомогою спеціальних інструментів тварину вивільнили з полону, – повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

У Тернополі чоловік викрав парфуми, вартістю 16 тисяч гривень (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині випав град (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.