До Тернополя з найкращими хітами їде Олег Винник

В рамках Всеукраїнського туру Олег Винник дасть концерти на головних сценах і стадіонах країни.
29 травня співак завітає до Тернополя, щоб представити нову концертну програму «Роксолана». Вечір, у компанії улюбленця українських жінок, відбудеться на Тернопільському міському стадіоні о 20:00.

Виконавець заспіває як вже відомі хіти, так і абсолютно нові авторські композиції. Заголовна пісня турне «Роксолана», написана ще в 2005 році, прозвучить в поп-рок версії, у первісному і раніше невідомому варіанті.

Концерти Олега Винника – це завжди феєричне шоу, яке супроводжується якісним світлом, звуком та грандіозними спецефектами.

Олег Винник – співак, композитор і автор текстів, який за короткий час здобув приголомшливий успіх й сьогодні вважається найзатребуванішим артистом. Двічі співак року – володар премій «M1 Music Awards» 2018 і «Золота жар-птиця» 2018», найкрасивіший чоловік України за версією журналу «Viva!». Треки музиканта очолюють провідні чарти СНД, кліпи збирають мільйони переглядів в YouTube. Всього за кілька років сольної кар’єри Винник випустив 6 авторських альбомів, 16 відеокліпів, неодноразово виступав на
головних сценах і стадіонах країни.

Придбати квитки на концерт у Тернополі можна тут. Також два квитки на концерт розіграє перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР. Тому стежте за нашими сторінками у соцмережах.

Попередня стаття

У Тернополі молодик розбив макет писанки. Перехожі не завадили (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині стрімко підвищується рівень води в річках

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.