На Тернопільщину насуваються зливи та грози

У зв’язку з погіршенням погодних умов завтра на Тернопільщині оголошено 1-й рівень небезпечності, жовтий. 5 травня синоптики прогнозують дощі та грози. Вдень пориви південно-східного вітру 15 – 20 м/с, подекуди град, – повідомляють в управлінні ДСНС України Тернопільської області.

Нагадаємо, тиждень тому негода наробила чимало лиха жителям краю. Підтоплені сотні гектарів угідь та десятки дворів, знищені насадження на присадибних ділянках, в області дощі розмили та замулили дороги. Наслідки стихії ліквідовують досі.

Окрім цього, вчора і сьогодні Тернопілля знову засипало градом. У мережі Фейсбук люди опубліковують світлини із наслідками негоди.

“Вчора цей ріпак мав ось такий вигляд. 10 хвилин граду і його не стало .”, – написав сьогодні Михайло Апостол. Чоловік додав фото, зроблені до і після опадів. 

Попередня стаття

Ремонт Гаївського мосту у Тернополі. Рух транспорту обмежений (Фото)

Наступна стаття

Через ускладнення після кору помер 27-річний тернополянин Андрій Шморган

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.