Тернополян за гостей міста запрошують посмакувати автентичними стравами української кухні

9-12 травня на Театральній площі Тернополя відбудеться фестиваль їжі та культури «Тернопільська брама». Впродовж чотирьох днів туристи із різних куточків України та з-за кордону матимуть можливість не тільки скуштувати автентичні галицькі та закарпатські страви, але й дізнатися рецепти їхнього приготування.  Також найкращі ресторани міста представлять тернополянам та гостям обласного центру свої фірмові страви та напої з цілющих трав і сухофруктів.

Окрім цього, на головній площі міста планують встановити гастрономічний рекорд – зварять тисячу літрів закарпатського бограча. Насолодитися смаком цієї страви зможуть усі охочі, безкоштовно.

Цікавою і різноманітною буде музична програма заходу. Організатори фестивалю обіцяють велелюдну українську вечірку.

Попередня стаття

Небезпечна хвороба “косить” поголів’я свиней на Підволочищині (Фото)

Наступна стаття

Весняна негода знищила на Тернопільщині понад 600 га сільськогосподарських угідь

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.