Хатіко з Великого Глибочка знайшла домівку та народила цуценят (Відео)

Хатіко з Великого Глибочка знайшла домівку. Собака «дала лапу» місцевому жителю Олександру Вереху. На його подвір’ї подружилася з Бровком. Днями з’явилися на світ п’ятеро цуценят.

– Старий пес привів додому подружку, яка народила потомство, це не просто хепі-енд, це любовний хепі-енд, – зоозахисник Назарій Хамуляк. 

Півроку Хатіко чекала господаря, який залишив її напризволяще біля в’їзду в село, щодня проводжала сотні машин. Взимку невідомі змайстрували дві будки. Та собака так і не наважилася в них оселитися.

Тепер зоозахисники спорудили велику хатку для нової сім’ї і вже шукають господарів маленьким цуцикам.

– Це п’ять щасливих песиків, вони обов’язково принесуть новому власнику щастя і позитив, – зоозахисник Назарій Хамуляк.

Аби менше клопотів було в чоловіка, який прийняв Хатіко, просять охочих долучитися до збору коштів на стерилізацію собаки.

 

Попередня стаття

У Тернополі росіянин підрізав 35-річного чоловіка (Відео)

Наступна стаття

На Борщівщині згорів деревообробний цех (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.