Порахувати безпритульних собак у Тернополі активістам допомагають містяни

У Тернополі активісти спробували порахувати безпритульних тварин. Захід розраховано на 3 дні, 2 з яких вже пройшли, сьогодні – фінальний. Впродовж цього часу волонтери, озброївшись фотоапаратом, гуляють вулицями та фіксують побачених тварин на фото. В подальшому зображення собаки, а також інформацію про її місце перебування, передають на централний сервер. Адміністратор модерує підрахованих тварин.

Долучитися до акції міг кожен бажаючий. Місто активісти умовно поділили на сектори, у кожному з яких працювала певна група. Для того, щоб стати помічником у  процесі підрахунку тварин, містянам потрібно було попередньо зареєструватися онлайн.

Про результати підрахунку безпритуальних собак “МедіаТОР” повідомить згодом.

Попередня стаття

Жителі Тернопільщини роззброюються: здали 200 одиниць зброї і 3,5 тисячі боєприпасів

Наступна стаття

За ремонтом Гаївського мосту у Тернополі можна стежити онлайн

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.