Рибалки на Тернопільщині зловили гігантського коропа (Фото)

Коропа вагою понад 13 кілограм зловили у водоймі в Шумську. Там проходив відбірковий Чемпіонат Тернопільської області до Чемпіонату України. У змаганнях найсильніших карпятників взяло участь 13 команд. Найвправнішою стала команда  RadikCarpClub. Вони й зловили коропа вагою 13, 800 кг.

– Не зважаючи на складні погодні умови ,всі залишились задоволені! Команда RadikCarpClub з загальною вагою 299,930 кг посіла перше місце! Також ними було зловлено Big-fish турніру –  короп 13,800 кг, – розповідають у соціальній мережі організатори дійства.

Фото з соцмереж

 

Попередня стаття

В історичному центрі Тернополя відремонтують балкони

Наступна стаття

Впродовж кількох годин на Тернопільщині трапилися три ДТП (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.