В історичному центрі Тернополя відремонтують балкони

До кінця року у Тернополі капітально відремонтують аварійні балкони у понад 18 будинках, більшість з яких знаходяться у центральній частині Тернополя та становлять історичну цінність міста. Вартість запланованих робіт – близько 45 мільйонів гривень.

Як зазначають у відділі з експлуатації та ремонту житлового фонду управління ЖКГ Тернопільської міської ради, при виявленні аварійних несучих конструкцій, власникам помешкання необхідно звертатися у підприємство, яке утримує цей будинок (ЖЕК).

Отож, цьогоріч ремонт балконів заплановано провести за адресами:

·         вул, Руська, 7, 10, 11, 13, 23, 24;

·         вул. Листопадова, 1, 7,

·         вул. Валова, 3, 4, 5-9, 12-14, 18;

·         вул. Замкова, 5, 16;

·         вул. Збаразька, 31.

Загалом реконструкція та відновлення зазначених вище об’єктів – це відповідальність мешканців будинку та підприємства, що обслуговує цей будинок. Відповідно, ремонт може виконуватися як за рахунок власників помешкання, так і за рахунок підприємства, що обслуговує цей будинок, – повідомляють у прес-службі Тернопільської міської ради.

Нагадаємо, нещодавно “МедіаТОР” повідомляв про аварійний балкон у центрі Тернополя, частини якого відривалися і падали просто на асфальт, яким ходять люди. Споруда потребувала капітального ремонту і її внесли до титульного списку.

Попередня стаття

За ремонтом Гаївського мосту у Тернополі можна стежити онлайн

Наступна стаття

Рибалки на Тернопільщині зловили гігантського коропа (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.