Жителі Тернопільщини роззброюються: здали 200 одиниць зброї і 3,5 тисячі боєприпасів

На Тернопільщині завершився місячник обровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів. З 1 квітня по 3 травня люди мали можливість добровільно здати предмети з обмеженим обігом, а після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю й використовувати її на законних підставах.

У підсумку, впродовж 30 днів жителі Тернопільщини здали 217 одиниць зброї, серед якої 96 мисливської гладкоствольної, 40 одиниць холодної зброї, з яких 73 перебували у законному обігу й 3695 боєприпасів.

Також люди здали 29 спецзасобів, зокрема, 24 одиниці газової зброї та 5 пристрої з гумовими кулями.
Попередня стаття

Жителям Тернопільщини пропонують «Теплі кредити»

Наступна стаття

Порахувати безпритульних собак у Тернополі активістам допомагають містяни

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.