Найшвидший піаніст світу Любомир Мельник дасть концерт у Тернополі (Відео)

Музика, що торкається серця, проникає в свідомість і захоплює душу назавжди… Його концерти “живі”, кожен удар по клавіші сповнений любові до слухачів. Любомир Мельник – митець, новатор, який дослідив нові напрямки сучасної музики, розробив власну унікальну мову для фортепіано, основою якої є безперервний потік звуку. Він не лише один з найшвидших концертних піаністів у світі, його композиції переносять слухача у нові сфери. Його виступи – це не що інше, як відкриття нового розумного досвіду.

У свої сімдесят Любомир Мельник є автором понад 100 творів, а в дискографії має понад 20 виданих альбомів. Його талант визнають як музиканти, так і світові медіа. З початку світового туру було безліч аншлагів у Чернівцях, Тернополі, Одесі, Луцьку, Чернігові, Сумах, Києві, Хмельницькому, Рівному і по 2 концерти у Запоріжжі, Львові, Франківську, Черкасах, Харкові, а також 3 солд-аути у Дніпрі та повні зали на концертах в Фінляндії, Данії, Шотландії, Англії, Італії, Німеччині, Бельгії, Нідерландах, Польщі, Чехії.

Лише у 2018 році відбулися 23 концерти в Україні та десятки за кордоном. Додаткові виступи стали вже доброю традицією. І ось Любомир Мельник знову у Тернополі. Ще одна зустріч – це найкраща подяка за вашу любов.

Концерт заплановано на 13 травня у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка. Початок о 19:00 годині. Придбати квитки можна онлайн – goo.gl/UN5vR8, або у касах ЦУМу та Драмтеатру. Вартість  квитків – від 150 грн. Телефон для довідок: 093 486 16 28.

Побувати на концерті цього світового віртуоза глядачі “МедіаТОРа” можуть безоплатно, взявши участь в розіграшах, які редакція проводить не вперше. Умови розіграшу – на сторінці “МедіаТОР” у Фейсбук.

Попередня стаття

Правоохоронці Тернопільщини розшукали матір з двома дітьми, які пропали місяць тому

Наступна стаття

Картопля в намулі та мертва птиця. Жителям підтоплених районів шукають кошти на компенсацію (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.