Правоохоронці Тернопільщини розшукали матір з двома дітьми, які пропали місяць тому

У той час, коли правоохоронці Тернопільщини розшукавали безвісти зниклу матір з двома малолітніми дітьми, її родичі обманювали та придумуючи версії щодо зникнення жінки. 
Восьмого квітня до співробітників Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що після відвідин Свято-Успенської Почаївської лаври зникла 36-річна жителька села Копанки Калуського району Івано-Франківської області. Жінка пропала разом зі своїми двома маленькими дітками, 2015 та 2018 років народження.
Зі слів чоловіка, жінка 26 березня поїхала гостювати до батьків у Заліщицький район, звідти подалася до Почаєва провідати племінника, який є семінаристом і навчається в лаврі, а далі її слід губився.
Оперативні заходи правоохоронці взялися проводити одразу, проте зіткнулися з небажанням рідних співпрацювати у пошуку жінки. Виявилося, чоловік сказав неправду: жінка з дому пішла не 26, а 23 березня. І зовсім не через бажання провідати батьків, а через сімейні конфлікти. Батько, до якого вона приїхала у Заліщицький район, декілька днів обманював благовірного доньки, що вона мешкає у нього, але насправді жінка гостювали лише день. І, як припускають оперативники, до Почаєва вона не їздила – це була версія для чоловіка, хоча на цьому наполягав не тільки батько, а й племінник –семінарист.
Врешті поліцейські розшукали рідну сестру зниклої. Жінка теж спочатку відмовлялася співпрацювати з оперативниками, проте врешті зізналася, що родичка з дітьми пішла від чоловіка і не хоче, аби той знав, де вона мешкає.
Жінку та її малолітніх дітей правоохоронці таки розшукали. З’ясувалося, вона проживає в одному з населених пунктів Кіровоградщини, орендує там квартиру. Жінка категорично відмовляється спілкуватися з чоловіком і просить не повідомляти його про її місце знаходження. Вона також звернулася до місцевого відділу поліції із заявою про припинення розшуку її та дітей.
Попередня стаття

Вона мала прожити довге, чудове життя, – чоловік жорстоко вбитої тернопільської тату-майстрині

Наступна стаття

Найшвидший піаніст світу Любомир Мельник дасть концерт у Тернополі (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.