Інформація про смерть хлопчика від «Тархуну» – вигадка, – головний лікар Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні

Інформація про смерть хлопчика, яку активно поширюють тернополяни – фейк. Жодна дитина в Тернопільській області від отруєння продуктами харчування чи солодкою водою не помирала, – повідомив журналістам “МедіаТОРа” головний лікар Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні Андрій Артимович.

“Це неправда. Такий випадок мав місце в Росії в Красноярській області в 2012 році”, – каже головний лікар Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні Андрій Артимович. 

Не траплялося подібних випадків й в інших медичних закладах краю. Лікарі просять батьків не панікувати і не поширювати надалі подібні повідомлення.

Зазначимо, у тернопільських групах в мережі Фейсбук та батьківських чатах у вайбер активно поширюється нформація про смерть хлопчика.

“Вчора в реанімації в інфекційному помер хлопчик на вихідних він випив тархун (в склі) .Піднявся білірубін, інтоксикація, 2 дня коми, врятувати не вдалося.! Говоріть з дітьми, пояснюйте: там зараз лежить дівчинка – сітро (скло, марку не пам’ятає) дівчинка під крапельницями з п’ятниці. Обійшлися без реанімації. Як сказала лікар, там підлога відділення з тими ж результатами після енергетиків. Поширюйте і попереджайте! “, – йдеться у пості. Далі вказано величезний список із небезпечних для дітей продуктів.

Попередня стаття

На Тернопільщині екс-керівник навчального закладу розтратив два десятки сільгосподарської техніки

Наступна стаття

Тернополянам представили проект реконструкції Парку Слави

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.