На Бучаччині корова впала у 3-метровий колодязь (Фото)

У селі Киданів Бучацького району у 3-метровий колодязь впала корова. Нещастя трапилося сьогодні близько 9:00 години ранку. За допомогою власник тварини звернувся до рятувальників.

Прибувши на місце події, черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини №9 за допомогою рятувальних мотузок та погрузчика, якого надав місцевий підприємець, тварину витягнули на поверхню. На щастя корова не постраждала і вже за декілька хвилин потому спокійно паслася неподалік. Управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Тернополян запитали, яким має бути святкування Дня міста та Дня Незалежності (Опитування)

Наступна стаття

Найпрестижніші флорбольні нагороди ─ у Тернополі (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.