У Тернополі водій на поліцейському авто виїхав на газон і знищив деревце (Відео)

Відео, де видно як авто патрульної поліції марки Хюндай-Соната виїхало на газон та пошкодило ялину оприлюднили на сторінці громадської організації “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”. Активісти запевняють, за кермом був начальник патрульної поліції в Тернопільський області Шевчкук Богдан.

Окрім того пошкоджено бордюр та подряпано службову машину.

– 05.2019 о 11:10год. по вул. Шевченка 10 м.Тернополя, начальник патрульної поліції в Тернопільський області Шевчкук Богдан, керуючи службовим транспортним засобом марки Хюндай-Соната д.н.з. 3330 на синьому фоні, вчинив ДТП та залишив місце дорожньо транспортної пригоди, чим порушив пункт 10.9 та 11.13 ПДР. В наслідок чого, пошкодив лако-фарбове покриття службового автомобіля, здійснив наїзд на територію зелених насаджень, пошкодивши дерево породи Ялина блакитна до не припинення росту, пошкодив елементи благоустрою (бордюр). Також, своїми діями, громадянин Шевчук Богдан порушив «Правила утримання зелених насаджень у населених пунктах», «Правила благоустрою м. Тернополя», за що передбачена адміністративна відповідальність ч.1 ст. 152, ст. 153, ч.4. ст. 122, ст. 124 КУпАП, – пише на сторінці громадської організації.

Чи був за кермом поліцейської автівки керівник їхньої служби у прес-службі патрульних  не підтверджують. Це встановлять після перевірки.

– Транспортний засіб Huindai Sonata закріплений за УПП в Тернопільській області.Керувати цим автомобілем може, як начальник УПП, так і інші водії, які закріплені  згідно наказу.Про дану подію повідомлено керівництво Департаменту патрульної поліції.Проводиться перевірка. Про результати перевірки повідомимо згодом, – зазначила прес-секретар Катерина Басалига.

Попередня стаття

На Теребовлянщині дев’ятирічний хлопчик втопився у ставку

Наступна стаття

Велопробіг і фестиваль фарб. У Збаражі День міста (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.