У Тернополі охоронець фестивалю побив відпочиваючого

У Тернополі охоронець фестивалю побив 21-річного хлопця. Потерпілий із заявою звернувся до поліції. Подія трапилася 13 травня близько 5 години ранку.
За попередньою інформацією, фестиваль завершився ще о 23:00. Правоохоронці разом із організаторами заходу попередили відпочиваючих про закриття. Проте не всі люди одразу розійшлися і за правопорядком на театральному майдані залишилися стежити охоронці фестивалю.
Одна з компаній розпивала спиртні напої та порушувала громадський порядок. На зауваження охоронця хлопці та дівчата не реагували, а коли він вчергове підійшов до відпочиваючих, молодий чоловік спровокував його на бійку.
Охоронець в ході конфлікту кілька разів вдарив кулаком в обличчя тернополянина, спричинивши йому тілесні ушкодження.
На місце бійки виїжджала група реагування патрульної поліції. Учасників “розбірок” опитали, а даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР відповідно до статті 125 частина 1 ККУ, = повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Вогонь з труни. Бабуся знайшла непритомного онука на підлозі (Відео)

Наступна стаття

“Лоб у лоб” на вулиці з одностороннім рухом: на Галицькій у Тернополі кількаметровий затор

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.