День вишиванки: тернопільські військовослужбовці приєдналися до флешмобу (Фото)

Відзначаючи День вишиванки, військовослужбовці тернопільської артилерійської бригади разом з капеланом взяли участь у фотосесії на підтримку українського флешмобу #моя_вишиванка_окраса_моя, — про це пишуть у групі 44 окрема артилерійська бригада у соцмережіFacebook.

Вишиванка протягом багатьох століть сприймалася як оберіг — символ здоров’я та краси. На початку 20-го століття, коли українська нація почала боротьбу за свої права, вишиванка стала використовуватися як патріотичний та культовий одяг, символ української ідентичності. З початком війни на сході України вишиванки почали дарувати українським військовим на фронті.

Фото ЮрійКульпа

Підготувала Андріана Худик

 

Попередня стаття

У Чорткові пропонують обмежити продаж спиртного військовослужбовцям

Наступна стаття

Відтепер «Карту тернополянина» можна отримати за два дні

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.