У Чорткові пропонують обмежити продаж спиртного військовослужбовцям

У Чорткові виконком прийняв рекомендаційне рішення про обмеження продажу алкоголю особам (військовослужбовцям) у військовій формі одягу. 

Згідно з рішенням, усім магазинам та закладам громадського харчування, які діють на території Чорткова, рекомендовано припинити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування. До таких ознак належать військова форма чи озброєння.

Командирам військової частини, військовослужбовці якої дислокуються на території Чорткова, рекомендовано посилити контроль щодо недопущення розпивання алкогольних та слабоалкогольних напоїв військовослужбовцями, військовозобов’язаними та резервістами на території військових частин, військових об’єктів або виконання ними обов’язків військової служби в нетверезому стані.

Попередня стаття

На Підгаєччині чоловік через сімейну сварку пішов з дому і пропав

Наступна стаття

День вишиванки: тернопільські військовослужбовці приєдналися до флешмобу (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.