З нічлігом для спортсменів. У Козові реконстроюють спортшколу

У Козові проводиться реконструкція дитячо-юнацької спортивної школи, яка дозволить приймати змагання не тільки обласного, але й Всеукраїнського рівня. Про це пишуть на сайті Тернопільської ОДА.

З 2017 року тут замінили підлогу всіх приміщень, електропроводку, сантехніку. Крім того, добудовано жилі приміщення та глядацькі балкони. За словами директора, це дозволить залишатися на ніч командам, які братимуть участь у кількаденних змаганнях. Реалізація проекту проводиться за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та співфінансування районного бюджету.

— Цей навчальний заклад облаштований за найкращими європейськими зразками сучасної спортивної школи. Спортзал вже завершений, продовжуються інші роботи. З державного бюджету на цей об’єкт буде спрямовано 14 мільйонів гривень і 3,5 мільйони — з місцевого бюджету”,—каже голова ТОДА Степан Барна. 

Нагадаємо, що два роки тому в Козові у школі № 2 відкрили басейн, будівництво якого розпочали ще у 1989 році.

Підготувала Андріана Худик

Попередня стаття

Цвіль на стінах та мішки з одягом. Тернополяни скаржаться на соціальний гардероб «ОдежиНа» (Відео)

Наступна стаття

“Змінимо правила гри”, – співак Святослав Вакарчук йде в політику (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.