У тернопільському парку “Топільче” на гарячому впіймали браконьєрів (Відео/Фото)

У тернопільському гідропарку «Топільче» затримали браконьєрів. 16 травня близько 23-30 години троє зловмисників розблокували гідроспоруду та опустили один шлюз, значна кількість води пішла по течії нижче дамби. У результаті, чоловіки виловили чималу кількість риби в нерестовий період. Порушників затримали «на гарячому», – повідомляє Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”.

Правоохоронці склали дев’ять протоколів, а саме за ч.4 ст. 85 КУпАП (порушення правил використання об’єктів тваринного світу), ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство), ст. 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді). Працівники Державної екологічної інспекції у Тернопільський області встановлюють обсяги заподіяної шкоди.

Попередня стаття

Інавгурація шостого Президента України Володимира Зеленського (Наживо)

Наступна стаття

Розпускаю Верховну Раду України, – заява Володимира Зеленського

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.