Аби родичка не приїхала і не змусила маму працювати, житель Тернопіщини “замінував” автобус

Повідомлення про замінування рейсового автобуса надійшло у поліцію 15 травня. Невідомий заявив, що в автобусі Червоноград-Тернопіль закладена вибухівка. На момент дзвінка зазначений транспорт перебував у рейсі, проїжджав село Ігровиця Тернопільського району. У салоні знаходилися пасажири.
Поліціанти перехопили автобус. Вибухотехніки перевірили на наявність небезпечних предметів. Проте експерти нічого не виявили і автобус поїхав за своїм маршрутом. Оперативники почали встановлювати особу, яка здійснила дзвінок.
“Мінером” виявився 31-річний уродженець Червоноградського району. Коли до підозрюваного прийшли працівники поліції, то він одразу у всьому зізнався. Як стало відомо, хлопець – інвалід дитинства, а в автобусі на момент його дзвінка перебувала рідна сестра.
Хлопець каже, що коли родичка приїжджає в гості до матері, то змушує фізично працювати. Йому це не подобається і тому чоловік купив нову сім-картку, перетелефонував у Тернопіль, а після цього її спалив.
Правоохоронці внесли даний факт до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 259 частина 1 ККУ. Проте психолого-медична експертиза повинна встановити осудність підозрюваного.

 

Попередня стаття

Жителів Тернопільщини попереджають про підвищення рівня води у Дністрі на 2-3 метри

Наступна стаття

Похолодання, дощі і град прогнозують синоптики на Тернопільщині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.