Троє музикантів із Закарпаття пограбували нетверезого жителя Тернопільщини

Грабіж, вчинений групою осіб, інкримінують трьом жителя Закарпатської області. Молодики викрали майно у 32-річного жителя Теребовлянщини, скориставшись тим, що чоловік був напідпитку. Потерпілий звернувся у поліцію. Сума завданих збитків – майже шість тисяч гривень. 
Поліцейські встановили, до потерпілого на вулиці підійшли троє молодиків і запропонували зіграти  для нього на гітарі. Захмелілий чоловік не розумів, що у нього хочуть, а музиканти, відігравши, стали вимагати плати за свій «концерт». У результаті забрали у нього мобільний телефон та гроші.
Причетними до пограбування виявилися жителі Закарпатської області. Наймолодшого з них – 17-річного – поліцейські розшукали. У зловмисника вилучили крадений мобільний. Ще двох його спільників, 1997 та 1999 років народження, розшукують. Триває досудове розслідування.
Попередня стаття

“Танцювальний фестиваль-2019” у Тернополі збере понад тисячу учасників

Наступна стаття

Жителів Тернопільщини попереджають про підвищення рівня води у Дністрі на 2-3 метри

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.