Рослинництво зсередини: на тернопільських наукових пікніках показали як ростуть злаки (Відео)

40 міні-лабораторій, робототехніка, запуск ракети та хімічні експерименти просто неба. У Тернополі стартували сьомі «Наукові пікніки». П’ять років поспіль у їх проведенні бере участь компанія CFG/«МРІЯ». Цього разу аграрії показали безпілотний літальний апарат та пророщення 6 культур на різних етапах росту. Найбільший подив у глядачів викликав проект із пророщування злаків.

«Такими рослинами зацікавились як діти, так і дорослі», – каже заступник директора насіннєвого заводу об’єднаної компанії CFG/«МРІЯ» Роман Скорик.

Науку зсередини роздивлялись понад 300 тернополян.

«Хочу, щоб мій син побачив, як ростуть та розвиваються рослини», – зазначає тернополянин Роман Олійничук.

Агрохолдинг CFG/«МРІЯ» регулярно інвестує в розвиток та впровадження інновацій у своє виробництво.

«Ми сприяємо тому, аби маленькі науковці розвивали науку загалом», – наголошує менеджер  проектів об’єднаної компанії  CFG/«МРІЯ» Наталія Мельник.

У компанії обіцяють і надалі підтримувати наукові проекти.

Попередня стаття

Вбивць тернопільської таксистки Євгенії Кордупель ув’язнили на 13 і 15 років

Наступна стаття

Українці голосують за скасування петиції «За відставку Президента України В.Зеленського»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.