У тернополянина вкрали мотоцикл, вартістю 25 тисяч гривень

У Тернополі невідомий викрав мотоцикл, вартістю 25 тисяч гривень. Транспорт був припаркований біля будинку потерпілого. Із заявою про викрадення тернополянин звернувся у поліцію.

Зі слів чоловіка, двоколісник він постійно залишав у дворі багатоповерхівки по вулиці Карпенка, прикріплюючи тросом до перил. Проте в ніч з 21 на 22 травня мотоцикл зник. Як з’ясувалося, крадії перерізали кріплення і.

 

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили мотоцикл марки “YIBEN YB150T-35” з номерними знаками ВО2823АА, або ж вам відомі обставини крадіжки, повідомте правоохоронців за номерами телефонів: 0977473326, 0673513837, (0352) 271170 або на лінію 102.

Попередня стаття

Літні табори для тернопільських учнів розпочнуть діяти у червні

Наступна стаття

Сотні тернополян у вишиванках йдуть вулицями міста (НАЖИВО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.