Або виконайте рішення суду щодо тарифів на проїзд, або складіть повноваження – тернополянин звернувся до міського голови (Відео)

“Або виконуйте рішення суду про тарифи, або складайте повноваження” – заявив у відеозверненні до міського голови Тернополя Сергія Надала житель обласного центру Ростислав Небельський. Чоловік закликає виконати рішення суду і повернути “стару” вартість на проїзд у місцевому громадському транспорті – 4 гривні у тролейбусі і 5 гривень у маршрутному таксі.

Нагадаємо, 22 травня Тернопільський окружний адміністративний суд за позовом адвоката зупинив дію чергового рішення Виконавчого комітету Тернопільської міської ради №420 від 02.05.2019р. про підвищення тарифів на перевезення пасажирів електричним громадським транспортом. Відтак, вартість проїзду у тролейбусах Тернополя мала знизитися і становити 4 гривні.

Проте, станом на 23 травня вартість проїзду у громадському транспорті, зокрема, тролейбусі залишилася незмінною. Як і раніше ціна квитка при готівковому розрахунку становить 6 гривень. Про жодні зміни та ухвали, за словами кондуктора одного з тролейбусів #10, їх не повідомляли. Валідатори не перелаштовували на нижчу вартість квитка.

Попередня стаття

У Тернополі 12 поліцейських присягнули на вірність українському народу (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині вчать дітей правильно харчуватися (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.