Без ЖЕКів: у Тернополі створять єдиний Реєстр громади

Незабаром жителям Тернопільської громади не потрібно буде ходити у ЖЕКи, щоб отримати довідку з місця проживання. У Тернополі створять єдиний Реєстр громади. ЖЕКи мають передати картотеки.

Інформацію про місце реєстрації тернополян незабаром внесуть в Реєстр громади. Рішення про передачу картотек з інформацією про місце реєстрації тернополян від ЖЕКів, ОСББ, інших установ та організацій, які обслуговують житловий фонд Тернопільської міської територіальної громади,  для внесення їх в єдиний електронний Реєстр громади прийняв виконком міськради.

Виконком також затвердив склад спеціально створеної комісії з приймання- передачі картотек з реєстрації фізичних осіб. Комісія зобов’язана до 1 червня 2019 року забезпечити складання переліку підприємств, установ та організацій, які обслуговують житловий фонд Тернопільської громади та ведуть реєстраційний облік фізичних осіб і передаватимуть картотеки управлінню державної реєстрації Тернопільської міської ради.

Також наразі ведеться аудит щодо скасування частини довідок, отримання яких до сьогодні було обов’язковим.

Попередня стаття

Українці голосують за скасування петиції «За відставку Президента України В.Зеленського»

Наступна стаття

Випускники з Великих Гаїв відмовились від святкування заради мандрівки (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.