На Тернопільщині вчать дітей правильно харчуватися (Відео)

Добрі звички – змалечку. Школярів Жеребківського НВК, що у Підволочиському р-ні, вчать правильно і корисно харчуватися. Двадцять діток уважно розглядають «тарілки збалансованого харчування» різних країн світу. Знайомлячись зі здоровою їжею та її впливом на якість і тривалість життя, діти формують своє щоденне меню. 

– Ми зараз вирізаємо продукти і наклеюємо в сектори, до яких вони відносяться. От зараз він взяв капустину і наклеїв у сектор овочі та бобові, – менеджер проектів об’єднаної компанії CFG/«МРІЯ» Наталія Мельник.

– Мені сподобалася ця тарілка харчування, бо я зрозуміла, що потрібно їсти більше корисної їжі: овочі, фрукти, молочні продукти і м’ясо, – учениця 7 класу Настя Максимови.

За справу учні беруться жваво. Заняття в інтерактивній формі набагато ефективніші, кажуть координатори проекту «Здорове харчування для дітей».

Їхня реакція завжди позитивна, вони схвально відносяться до того, що роблять це своїми руками. Практичне закріплення знань дає більше користі, – регіональний координатор «Здорове харчування для дітей» у Тернополі Алла Рожко.

Урок для школярів організували за підтримки об’єднаної компанії CFG/«МРІЯ».

  Ми радо підтримуємо цю ініціативу, оскільки здорове харчування – одна з важливих тем. Якщо ми привчимо дітей до здорового раціону, будуть здорові дітки, а відповідно – здорова нація, – менеджер проектів об’єднаної компанії CFG/«МРІЯ» Наталія Мельник.

Компанія традиційно підтримує практичне навчання школярів. За сприяння Агрохолдингу діток вчать і фінансової грамотності

– Я тепер більше харчуватимусь здоровою їжею, – учень 5 класу Максим Партика.

– Ці уроки дуже цікаві, я б хотіла, щоб їх було більше, – учениця 8 класу Катя Бабій.

Аграрії  впевнені: вкладають у найнеобхідніше. Адже збережене здоров’я та освічена молодь – це успішне майбутнє.

 

Попередня стаття

Або виконайте рішення суду щодо тарифів на проїзд, або складіть повноваження – тернополянин звернувся до міського голови (Відео)

Наступна стаття

Через негоду на Тернопільщині з затоплених подвір’їв викачують воду (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.