Зливи та грози передбачають синоптики цими вихідними на Тернопільщині

Значного прояснення погоди і сонечка не буде, потрібно готувати парасольки. Дощі, зливи, грози і град очікують жителів Тернопільщини у найближчі дні.

25 травня  синоптики повідомляють про проходження атмосферних фронтів від циклону з Центром над Швецією. На території області падатимуть короткочасні дощі, грози, вдень подекуди град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний 7-12м/с. Температура повітря вночі становити 9-12 градусів тепла, вдень +17+22.

26 травня – мінлива хмарність. У цей день істотних опадів не передбачається. Вітер західний 5-10м/с. Температурні показники вночі 7-12 градусів вище нуля, вдень +18+23.

З понеділка, 27 травня, знову дощова погода. Короткочасні дощі та грози. Вітер південний 5-10м/с. Стовпчики термометра вночі зупиняться на позначці 8-13 градусів тепла, вдень +20+25.

Попередня стаття

У Збаражі випав дощ з градом (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі 12 поліцейських присягнули на вірність українському народу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.