Під ОДА пікет. Люди хочуть приватизувати землю під своїми гаражами (Наживо)

У Тернополі пікетують власники гаражів, що на “Алясці”. 5 років вони намагаються приватизувати землю під своїми гаражами.

Земельна ділянка перебуває у власності ТДНТП “Промінь”. Люди вимагають від голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, щоб він підписав розпорядження про примусову передачу землі людям.

На земельній ділянці, де знаходяться металеві гаражі, працює охоронна фірма “Роял Контракт”. За словами власників, охоронці не виконують своїх обов’язків, також ніхто не ремонтує дорогу і навіть не прибирає прилеглу до гаражів територію.

Зараз власники гаражів перебувають у приміщенні Тернопільської облдержадміністрації, де зустрічаються з головою Степаном Барною. Онлайн трансляцію ви можете також переглянути на сторінці”МедіаТОР” у Фейсбук.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині побудують 19 сучасних сільських амбулаторій (Відео)

Наступна стаття

На Борщівщині цистерна зі скрапленим газом злетіла у кювет

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.