На Тернопільщині через конфлікт чоловік побив неповнолітню доньку співмешканки

Одразу за двома статтями Кримінального Кодексу України відповідатиме 31-річний житель села Буцнів Тернопільського району. Під час конфлікту зі співжителькою  чоловік наніс тілесні ушкодження її доньці, а потім ще й мобільний телефон у жінки забрав.
Зі слів потерпілої, через непорозуміння та постійні сварки вона два тижні тому прогнала співжителя зі свого помешкання. Проте чоловік повернувся, аби з’ясувати взаємини. Закінчилося все черговим скандалом.
Жінка каже, що пробачила б колишньому те, що забрав у неї мобільний, але якби чоловік не розпускав рук – від чого потерпіла її 14-річна донька. Дівчина отримала від маминого кавалера кулаком в обличчя. Тоді 36-річна жителька села Деренівка не стерпіла і заявила на кривдника в поліцію.
Зловмисникові інкримінують частину 1 статті 125 ККУ та частину 1 статті 186 ККУ. Триває досудове розслідування.
Попередня стаття

На Тернопільщині постраждалий від кульової блискавки досі в лікарні (Відео)

Наступна стаття

За добу на Тернопільщині згоріли три автомобілі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.