Біля тернопільського стадіону вишикувались фанати Винника (Наживо)

В рамках Всеукраїнського туру Олег Винник з концертом у Тернополі. Передставляє нову концертну програму «Роксолана». Вечір, у компанії улюбленця українських жінок,розпочнеться на місцевому  стадіоні о 20:00.

Виконавець заспіває як вже відомі хіти, так і абсолютно нові авторські композиції. Заголовна пісня турне «Роксолана», написана ще в 2005 році, прозвучить в поп-рок версії, у первісному і раніше невідомому варіанті.

Концерти Олега Винника – це завжди феєричне шоу, яке супроводжується якісним світлом, звуком та грандіозними спецефектами. Вже о 19.30 біля стадіону зібралось чимало прихильників співака. З яким настроєм люди йдуть побачити відомого виконавця дивіться НАЖИВО в ефірі  Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

 

Попередня стаття

Для тернопільських науковців стартував конкурс на здобуття Премії міської ради

Наступна стаття

У Тернополі пропала 15-річна школярка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.