У ДТП на Гусятинщині постраждали троє людей (Фото)

На Гусятинщині не розминулося два автомобіля. Аварія трапилася сьогодні, 29 травня, близько десятої години. На місце дорожньо-транспортної пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече зіткнулися ВАЗ-2109 та Peugeot 407. Трьох людей карета швидкої доправила до лікарні. У кермувальника “Жигулів” підозра на перелом ноги, у його пасажирки ймовірно переламана ключиця. З травмами госпіталізували до медзакладу і водія іномарки.
Причину аварії встановить слідство. Одна з версій автопригоди – порушення правил дорожнього руху і виїзд на зустрічну смугу. Триває слідство, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Замість кульки – дерево: тернопільські школярі підтримали флешмоб (Відео)

Наступна стаття

Для тернопільських науковців стартував конкурс на здобуття Премії міської ради

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.