У Тернополі пропала 15-річна школярка

Працівники Тернопільського відділу поліції розшукують 15-річну Пухтай Владу Віталіївну. Дівчинка 29 травня близько 11.00 год. пішла зі школи, де навчається, і до цього часу не повернулася.

Прикмети розшукуваної: на вигляд 15-16 років, зріст 175-180 см., худорлявої статури, обличчя овальне, очі карі, довге русяве волосся .
Була одягнена у піджак зеленого кольору, жилет зеленого кольору, світлі джинси, кросівки темно-зеленого кольору, чорний рюкзак.
Поліцейські звертаються до краян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваної, або бачили дану особу, телефонуйте у Тернополі (0352) 27-11-70; (067) 140-53-11; або на лінію 102.

 

Попередня стаття

Біля тернопільського стадіону вишикувались фанати Винника (Наживо)

Наступна стаття

У Тернополі на вулиці Глиняна горить одноповерхова будівля (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.