Школярі Тернопільщини прийняли Перше Причастя (Фото)

У неділю, 2 червня, у селі Ілавче, що на Теребовлянщині, у житті маленьких школярів відбулася одна із найважливіших подій – Перша Сповідь і Перше Причастя.  Завдяки цим Святим таїнствам, діти прийняли Сина Божого у свої маленькі серця.

Святково одягнені хлопчики та дівчатка у вишуканих сукнях, тримаючи за руку хрещених батьків, переступили поріг Церкви Івана Богослова. Церемонію Першого Причастя провів отець Олег Маліброда. Після Служби Божої священник вручив кожній дитині Пам’ятку першої сповіді і урочистого Святого Причастя та висловив настанову.

Жителі села приємно вражені підготовкою молодших учнів до цієї дати. Святкова літургія, одяг ангелят та вишиванки дорослих приємно дивували усіх, хто був присутнім на цьому святі.

Щиро вітаємо дітей та їх батьків з цим святом. Бажаємо хлопчикам і дівчаткам впродовж всього життя пронести у своєму серці Господню любов  і його Благословення. Завжди слухати Бога і своє серце, робити справи за совістю, звертатися до Господа за порадою, і Він допоможе завжди.

 

Попередня стаття

Три роки з дня вбивства кременецького активіста: виконавців затримали, замовники – на волі (Відео)

Наступна стаття

У Коропецькій школі зросла успішність в інформатиці завдяки комп’ютерному класу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.