На Гаївському перехресті встановили нові «Габаритні ворота» висотою 2,5 м

На ділянці Гаївського перехрестя, де триває реконструкція шляхопроводу, встановили нові висотні обмежувачі руху. Для цілковитого обмеження проїзду великогабаритним та важковаговим транспортом через Гаївський міст, висота «Габаритних воріт» складає 2,5 м. Демонтують конструкцію після завершення ремонту мосту.

Висота обмежувачів узгоджена з правоохоронними органами, дорожніми службами та проектантами. На висотні обмежувачі нанесена світловідбиваюча фарба, яку добре видно вночі у світлі фар, а також встановлені попереджувальні дорожні знаки.

Нагадаємо, у Тернополі тривають роботи з часткового демонтажу аварійного Гаївського мосту, у зв’язку з чим тут змінені правила дорожнього руху. Зокрема, рух на існуючій ділянці шляхопроводу у напрямку вулиць Об´їзна-Протасевича дозволеней виключно легкового автотранспорту в режимі двохстороннього руху відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху, а об’їзд великогабаритних транспортних засобів проходить неподалік ТРЦ «Подоляни» через Львівську трасу та вулицями Микулинецькою і Гайовою. Також, зі сторони вулиці Гайової (на роздоріжжі у напрямку до села Великі Гаї) облаштоване кругове перехрестя для тимчасового кругового руху автомобілів.

Попередня стаття

Пропала тернополянка: одяг і паспорт жінки знайшли на березі річки

Наступна стаття

Зниклу тернополянку, речі якої знайшли біля річки, розшукали

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.