На Тернопільщині водій вантажівки протаранив мотоцикліста (Фото)

Поблизу села Острів Тернопільського району трапилася дорожньо-транспортна пригода.   3 червня  близько 23:20 на спуску у населений пункт не розминулися вантажівка MAN  з мотоциклом. За кермом двоколісного транспорту перебував 27-річний житель смт. Велика Березовиця. Молодика з політравмою, відкритим переломом кісток гомілки й перелом плеча, а також з закритою черепно-мозковою травмою та струсом госпіталізували до лікарні.
За словами правоохоронців, водій вантажівки виїхав на смугу зустрічного руху, а коли помітив мотоцикліста, застосував екстрене гальмування та спробував повернутися на свою смугу. Проте в цей час мотоцикліст з метою уникнення зіткнення також вивернув кермо на зустрічну.
Коли приїхали правоохоронці, водія MAN(у) на місці не було. Він повернувся десь через годину після нещастя. Каже, що злякався і пішов шукати допомогу. За попередніми даними, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ.
Попередня стаття

У Тернополі виявили 23 правопорушення, пов’язаних із незаконним обігом зброї (Відео)

Наступна стаття

У Тернопільському ставі виявили труп чоловіка. Правоохоронці просять допомогти встановити особу загиблого (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.