Чергова негода на Тернопільщині: постраждали ще 10 домогосподарств (Фото)

Негода, яка вчора вирувала на Тернопільщині , наробила лиха на Монастирищині. У селі Красіїв близько 18:30 внаслідок інтенсивного дощового паводку було підтоплено 5 підвалів та 4 колодязя на території 10 приватних домогосподарств.

Працівники 19 державної пожежно-рятувальної частини Управління та оперативної групи районного сектора залучалися до відкачування води. Було задіяно 2 одиниці техніки, 2 мотопомпи та 8 чоловік особового складу. Відкачано 250 м.куб води з 5 підвалів та 4 колодязів.

Нагадаємо, раніше “МедіаТОР” вже повідомляв про наслідки негоди, що вирувала в краї кількома днями раніше. Постраждали Заліщицький, Монастириський і Бучакцький райони. Так, за лічені хвилини злива на Монастирищині завдала шкоди двом десяткам господарств, півсотні гектарів урожаю втрачено. Знесені бетонні паркани, замулені підвали, понівечена городина та мертва птиця. Жителі двох сіл Красіїв та Гранітне другий день викачують воду з підвалів та вивозять болото  з обійсть.

Попередня стаття

На Тернопільщині затопило два села (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі судитимуть механіка, який випустив на лінію несправну маршрутку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.