Недобудований будинок культури у Теребовлі розвалюється на очах (Відео)

Будинок культури. Неподалік парку в Теребовлі – найбільший довгобуд. Триповерхова будівля роками стоїть у занедбаному стані. Вікон і дверей немає, дах протікає, стіни осипаються.

– На що воно схоже, ніяке, руйнується потихеньку, метал здають на брухт, – каже житель Теребовлі Володимир.

Жителі Теребовлі нарікають на закинутий довгобуд. На його місці хотіли б спорудити «Центр дозвілля».

– Колись планували Будинок культури, а зараз це такий довгобуд. У нас в Теребовлі не має центру дозвілля, басейну. Краще, щоб ця будівля не пустувала, – каже жителька Теребовлі Людмила.

Понад тридцять років будівля знаходиться на балансі Міністерства регіонального розвитку. Щороку на утримання виділяють пів мільйона гривень.

– Щороку на утримання й консервацію цього будинку виділяють пів мільйона, та, насправді, ніяких робіт не проводять. Будівля нині створює небезпеку, – зазначає депутат Тернопільської обласної ради від об’єднання «Самопоміч» Роман Василіцький.

Депутат Роман Василіцький готовий сприяти містянам у зведенні «Центру дозвілля». Аби молодь й дорослі мали місце для культури й відпочинку.

Попередня стаття

На Чалдаєва тернополянин розбився насмерть, коли втікав від рідних, аби придбати алкоголь

Наступна стаття

У Тернополі гроза та град. Збаразьке кільце у воді (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.