Шоумен з Тернопільщини Сергій Притула йде на вибори до Верховної Ради (Відео)

Шоумен та волонтер з Тернопільщини Сергій Притула заявив, що йде на вибори до Верховної Ради України. Його кандидатура буде внесена у списках партії “Голос”. На своїй сторінці у Фейсбук Сергій Притула зазначив, що прагне бути корисним Україні і своєму народові. Наголосив також на тому, що хоче, аби його діти жили і працювали в цій країні.

“Якби мені все подобалося, що відбувається в українській політиці останнім частом, а зараз і поготів, я б цього не робив. Та я хотів би бути корисним цій країні і її людям. І маючи певний кредит довіри, я можу на це наважитись. Я маю певну мотивацію – я хочу, щоб мої діти жили і працювали в цій країні. І я хочу докласти до цього якісь зусилля, щоб совісь не гризла. Я відчуваю себе досить фінансово незалежною людиною, щоб гарантувати, що мій похід до парламенту не є спробою заробити додатковий карбованець.”, – заявив Сергій Притула.

Попередня стаття

Молодь Тернопільщини запрошують на турнір з пляжного волейболу

Наступна стаття

Зруйновані вулики, понівечена городина і сміття на обійсті – наслідки стихії на Кременеччині (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.