Вночі на Вербицького тернополянці розтрощили автомобіль (Фото)

Сьогодні вночі у Тернополі невідомі розтрощили автомобіль. Транспорт був припаркований на вулиці Вербицького, 22. Про випадок на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Anna Anna. Жінка просить допомогти встановити осіб, причетних до злочину. 

“Друзі, допоможіть, будь ласка, встановити осіб, які спільно з Чугрій Віталій Борисович, сьогодні вночі розтрощили припаркований на вул. Вербицького, 22 автомобіль. Причина – мої неодноразові зауваження сусідам не кидати недопалки з вікна. Двічі за ніч викликали якось поліцію через п’яні гулянки до 5 ранку. Остання крапля була вчора- своє сміття сусіди демонстративно висипали у мене під дверима. Знову стався конфлікт і вночі – ось це! Прошу максимальний репост!!!”, – написала жінка.

 

Попередня стаття

Інформація про зникнення молодої дівчини – фейк, – коментар поліції

Наступна стаття

Змінено Закон про видачу Карти поляка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.