Житель Тернопільщини через втрату документів не може повернутися з Польщі додому (Фото)

У Польщі житель Тернопільщини втратив документи – український і закордонний паспорти. Через це житель села Гніздичко не може повернутися додому, – написала на адресу редакції “МедіаТОР” читачка. Жінка поляснила, чоловік прибув на кордон, думав, що депортують. Проте його на територію України не пропустили, а відпрвили в Люблін. У поліцію чи Посольство України у Польщі Роман поки що не звертався. Що робити далі – чоловік не знає. Сподівається, що, можливо, хтось знайде втрачені документи та поверне їх.

Отож, 6 червня в м. Wolborz Польща були загублені паспорт України і паспорт для виїзду закордон на ім’я Роман Чоловічок, 30 січня 1990 року народження. Якщо хтось володіє будь-якою інформацією або знайшов документи – телефонуйте за номерами телефонів: 097-391-78-76, 096-491-59-17 .

Попередня стаття

Зруйновані вулики, понівечена городина і сміття на обійсті – наслідки стихії на Кременеччині (Відео)

Наступна стаття

У Кременці півсотні учасників бігли благодійний марафон

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.