На Гусятинщині водій помер за кермом: некерована вантажівка знесла електроопору і влетіла на подвір’я

Автопригода з потерпілими трапилася 11 червня на дорозі у селі Оленівці. Водій вантажівки МАН протаранив огорожу одного з сільських господарств зніс електроопору та позбивав дерева.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Слідчі попередньо встановили, що 57-річний кермувальник вантажівки повертався з обласного центру до села завантажений щебенем. Під час руху  чоловіку раптово стало погано і він помер за кермом. Некерований транспорт з’їхав з дороги і, протаранивши електроопору і паркан, мало не в’їхав в один з сільських будинків. Вантажівку спинили дерева.
Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів. Детальні причини смерті водія встановлюватимуть експерти. Тривають слідчі дії.

Попередня стаття

Децентралізація, залучення капіталовкладень і відродження армії, – Степан Барна підбив підсумки роботи (Відео)

Наступна стаття

У тернопільській аптеці жінка викрала понад 8 тисяч гривень (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.