Помер соліст Львівської опери, видатний виходець з Тернопільщини Роман Вітошинський

Вночі 11 червня перестало битися серце відомого артиса, вихідця з Тернопільщини Романа Вітошинського. Про смерть чоловіка у мережі Фейсбук повідомив його онук Олег Лихач.

“Ранішній дзвінок…тривожне передчуття… Сьогодні вночі пішов у засвіти Роман Вітошинський… Неперевершений артист, педагог, людина з великим і добрим серцем. Нам усім не вистачатиме Вас, Дідусько…”,- написав соліст Львівської опери.

Роман Зенонович Вітошинський народився 7 листопада 1940 року у Монастириську. 1969 року закінчив Львівську консерваторію (ліричний тенор), а у 1990 році  отримав звання Народного артиста України. З 1968 року – соліст Львівського театру опери та балету, одночасно працював викладачем у Львівській музичній академії.

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати батька, дідуся. Вічна пам’ять.

Попередня стаття

У Тернополі перевірили пляжі: вода чиста, купатися можна

Наступна стаття

Завершився період заборони на ловлю риби у водоймах Тернополя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.