«Хай роблять те, що вміють», – тернополяни про артистів-політиків (Відео)

Дострокові вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня. Цьогоріч поповнити склад уряду можуть артисти, художники, спортсмени та актори. Серед них є ті, хто вже пробував себе у політиці – Святослав Вакарчук, Михайло Поплавський, Оксана Білозір.  А є й ті, хто лише на цих виборах вирішив випробувати свої сили, зокрема, Сергій Притула, Віталій та Світлана Білоніжки, Юрій Корявченков.

Тернополяни неоднозначно реагують на артистів-політиків. Хтось категорично проти, вважаючи, що має бути щось одне – сцена, або депутатське крісло. Інші ж вважають це прийнятним і підтримують свого фаворита.

Чи можна політикам-артистам давати концерти після обрання у владу, − дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Тетяна Бабій

Попередня стаття

Завершився період заборони на ловлю риби у водоймах Тернополя

Наступна стаття

Батьки учнів скаржаться на побори у Тернопільському ліцеї №21. У закладі звинувачення відкидають

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.