Силовики Тернопільщини звільняли заручника – представника виборчої комісії (Відео)

Двоє невідомих осіб взяли в заручники представника окружної виборчої комісії. Злочин трапився в обласному центрі. Основна вимога зловмисників – автомобіль та безпечний виїзд з приміщення. Про злочин у поліцію повідомили свідки події. На місце захоплення виїжджали усі екстрені служби, а також працівники головного управління Нацполіції, патрульні, спецпризначенці ТОРу та КОРДу, військовослужбовці Нацгвардії. Звільнення заручника відбувалося в рамках тактико-спеціальних навчань силовиків, до яких залучили більше шістдесяти правоохоронців.
– Ми провели заняття на яких відпрацьовувалася тактика дій забезпечення безпеки за «Скандинавською моделлю», відпрацювали моменти, які стосуються виборчого законодавства, а також тактичні елементи по загальному розвитку особового складу, – розповідає заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький.
Тактико-спеціальні навчання були наближені до реальних подій, а тому до охорони громадського порядку, боротьби зі злочинністю та превентивної діяльності учасники події віднеслися серйозно.
Окрім іншого, бійці відпрацьовували дії по припиненню масових заворушень. Поетапні навчання, кажуть організатори, дозволяють налагодити взаємодію спецпризначенців, медиків, поліції та військових в екстремальних умовах. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Батьки учнів скаржаться на побори у Тернопільському ліцеї №21. У закладі звинувачення відкидають

Наступна стаття

У Тернополі через півмарафон перекриють рух транспорту

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.