У Чорткові спекли найбільшу піцу вагою двісті кілограм (Відео)

У Чорткові встановили рекорд найбільшої в Україні піци. Її  діаметр – 8 метрів, а вага тіста – двісті кілограм. Піцайоло Віталій Колошиць і його команда помічників працювали цілий день без відпочинку. Мешканці із захопленням спостерігали за усім процесом.

– Це піца «Маргарита», аби її спекти, ми використали 130-140 кілограмів тіста, 60-80 кілограмів моцарели, 40 літрів помідорової сальси, 4 кілограми базиліку і 5 літрів оливкової олії, – розповідає ініціатор рекорду Віталій Колошиць.

До слова, в Україні найбільша кругла піца мала діаметр 7,1 метра. Приготували її у столиці у закладі однієї з мереж піцерій.

Зазначимо, чортківчанин Віталій Колошиць під час цьогорічного чемпіонату ввійшов у сотню найкращих піцайоло світу.

 

Встановлення рекорду з найбільшої в Україні піци (діаметр – 8 метрів) зовсім близько! Піцайоло Віталій Колошиць і його команда помічників працюють цілий день без відпочинку. Мешканці в захваті, чекають фіналу ??

Опубліковано Чортків.city Субота, 15 червня 2019 р.

 

 

Відео: Чортків.city

Попередня стаття

У Підволочиській громаді частуватимуть “зеленим борщем”

Наступна стаття

День святої Трійці: традиції та заборони

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.