У Тернопіль їде цирк “Олімп”. У вас є шанс виграти два безкоштовні квитки від “МедіаТОРа”

До Тернополя їде Київський професійний цирк “Олімп”. Неймовірно складний і небезпечний атракціон “Колесо смерті”, могутні велетні трансформери, улюбленці дітей лялька Лол та ногоріг, акробати-супергерої чекають на своїх гостей. У місті цирк пробуде тільки 5 днів — з 3 по 7 липня. Тож покваптеся, аби не прогавити феєричне шоу від талановитих майстрів своєї справи.

Вартість квитка становить 99-280 гривень. У перший день, не залежно від ряду, його можна буде придбати за 99 гривень, виключення стосується лише ложі.  До того ж, кожен квиток бере участь у розіграші іграшки Пікачу.

Цирк “Олімп” кличе жителів Тернопільщини у світ надможливостей. Виступи відбудуться:

03.07 – 18.30

04.07  – 18.30

05.07 – 18.30

06.07 – 15.00 та 18.00

07.07 – 15.00 та 18.00

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” дарує своїм глядачам чудову нагоду виграти два безкоштовні квитки у цирк “Олімп”. Для цього потрібно взяти участь у розіграші, опулікованому на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук. Щасти кожному і гарного настрою!

Попередня стаття

До 5 років ув’язнення загрожує жителю Львівщини за “замінування” тернопільського автобуса

Наступна стаття

Тернополянин на крок попереду. Наймолодший студент України отримав власну сторінку у Вікіпедії (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.