На Тернопільщину приїхали представники міжнародної місії зі спостереження за виборами

Законність проведення передвиборчої кампанії позачергових виборів народних депутатів Верховної Ради України обговорили 21 червня поліцейські та представники спеціальної моніторингової комісії ОБСЄ. Питання стосувалися виконання завдань поліції із забезпечення публічної безпеки і порядку, а також недопущення порушення виборчого законодавства в період передвиборчої агітації та безпосередньо в день виборів.

Представники місії Інго Бютнер та Сандра Гейл розповіли у чому полягає їхня робота, а це  насамперед моніторинг якості виборчого процесу та його відповідність законодавству і міжнародним стандартами. Іноземних гостей цікавив стан підготовки особового складу до забезпечення правопорядку у ході виборчого процесу, – повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Поліцейські у свою чергу зазначили, що добре ознайомлені зі  всіма типовими порушеннями виборчого законодавства, та знають, як правильно на них реагувати.
Правоохоронці запевнили координаторів що особовий склад тернопільської поліції готовий публічну і громадську безпеку на території області протягом передвиборчих перегонів і безпосередньо у день виборів.
Попередня стаття

У Тернополі дівчина вийшла з лікарні і зникла безвісти

Наступна стаття

Інновації в аграрному секторі представили на форумі Нове Зернятко (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.