У Тернополі перекриють центральні вулиці через випускний

Загальноміське свято «Випускник – 2019» відбудеться на центральному стадіоні Тернополя у четвер, 27 червня о 17.00 год. 

Урочистості розпочнуться з параду випускників центральними вулицями міста о 16.00 год. біля церкви Воздвиження Чесного Хреста, що над Тернопільським cтавом.  У зв’язку з цим з 15.00 до 17.00 год. рух транспорту вулицею Руською та проспектом Степана Бандери буде обмежено.

Цьогоріч у святковій колоні йтиме 1239 тернопільських випускників. 

На Центральному стадіоні відбудеться нагородження золотих та срібних медалістів, переможців конкурсу на кращий вишиваний український костюм та відзначення випускників, які отримали максимальний результат після проходження ЗНО-2019 – 200 балів.

Зірковий гість заходу- популярна тернопільська співачка ZOZULYA. Повідомляє Тернопільська міська рада.

Попередня стаття

В Настасівському насіннєвому комплексі відкрили нову лінію (Відео)

Наступна стаття

В Україні вшановують пам’ять жертв війни

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.